Trenchcoat, sushi & popcorn

Hello! Har ni haft en bra helg? Jag tycker att helgen har gått alldeles för fort...det gör helgerna jämt, men den här helgen har gått extra fort.

Igår blev det ju brunch med kollegor. Senare på kvällen åkte jag och drack vin med lite vänner, kom inte hem super sent men har ändå varit så himla trött hela dagen idag, vet inte varför. Men veckan har ju bestått av mycket jobb och mycket träning så det är kanske därför. Har legat hemma i soffan hos Oscar och ätit sushi och kollat på film i princip hela dagen. Mamma kom och hämtade mig vid tre för då skulle vi iväg och se Downton Abbey på bio som hade premiär i fredags. Tydligen så är ju den här filmen väldigt stor, en stor grej att det har blivit en film av den här serien, som jag för övrigt inte har sett ett enda avsnitt från. Men det varit mysigt att äta lite popcorn ändå.


Jag var på stan en sväng i fredags och skulle göra något som jag nu inte kommer ihåg. Sprang in på H&M och hittade en perfekt trenchcoat som jag köpte. Det fanns bara en kvar också och i rätt storlek. Oftast är ju dessa tycker av jackor och kappor alldeles för långa på mig, men de här satt så bra! I kassan såg vi även att det var 50% rabatt på jackan, kunde ju inte bli bättre. Man blir ju glad när sånt händer, när det bara helt plötsligt är rea på en vara utan att man vet om det.

Hoppas att ni haft en riktigt bra helg och att ni är laddade för en ny vecka! Jag har nedräkning tills jag ska åka på semester. Skulle vilja börja packa redan nu. Jag har beställt en ny ryggsäck som jag ska ha med mig som handbagage, hoppas att den blir bra. Puss på er! x, B

#outfit #kläder #trenchcoat #jacket #clothes #hmxme

Kram // Beatrice

Gillar