Tisdag morgon

Godmorgon! Vaknade för en liten stunde sedan och sitter nu med en kopp kaffe i soffan. Vädret är fortfarande skittråkigt så jag skulle gärna stanna här hela dagen. Men jobbar ikväll så det blir inte så.

Här är lite bilder på det jag köpte igår. Det blev några nya kaffekaplsar till min kaffemaskin. Svingott kaffe var det, kommer köpa dessa igen. En lungo blev det som heter Ethiopia. I beskrivningen står det "Fruktig & vinliknande"....ja, kanske de? haha. Men nu när jag skriver det så luktade jag på kaffet, det luktar faktiskt lite vin om det, rött vin. Gott var det i alla fall. Köpte även med mig ett te från Nicolas Vahé, ett Earl Grey te med smak av grapefrukt. Har inte hunnit smaka det men det luktar riktigt fräscht. Blir gott att dricka i vinter när det är kallt och ruggigt ute. En olivolja med vitlök fick också följa med hem från Nicolas Vahé.
Det enda jag köpte med mig som inte är något man kan äta är mitt favorit torrschampo från Batiste. Det enda torrschampot jag kan använda. Det här är min favorit, den doften är gudomlig. Den luktar fräscht och inte för sött.

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe här, kram!

#newin #nicolasvahe #batiste #coffee #kaffe #nespressokapslar #nespresso

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer