Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Staden, Ronja & sprayer

Hej! Idag är jag ledig, min första lediga dag sedan jag flyttade hit. Faktiskt väldigt skönt att få vara ledig en dag nu, bara kunna ta det lite lugnt och se sig omkring lite. Jag har ju bara åkt mellan gym, jobb och lägenheten jag bor i. Har nu också fått en bil att använda här uppe så jag har lite lättare att ta mig runt här omkring.

Måste säg att det är väldigt fint här! Väldigt mycket berg och dalar och det gillar jag. Det kommer vara helt magiskt här när det är snö. Jag bor ju precis framför en skidbacke. Går jag ut genom min dörr och går cirka 500 meter så jag har hela skidbacken framför mig, det måste ju bli lite skidåkning i vinter. Jag tog mig en liten biltur idag och bara åkte omkring lite. Åkte upp på Varvsberget som det kallas och kollade utsikten. Där uppifrån ser man typ hela Örnsköldsvik, staden är alltså inte jätte stor. Ja, jag tror att det kommer bli riktigt bra det här. Besökte även Fjällräven Outlet som ligger 4 km från där jag bor. Man vill köpa allt.
Tydligen så ska det även finnas en klippa här som heter Slåttdalsskrevetn. Är förvånad över att jag har missat det här, som det Astrid Lindgrens fan jag är och fortfarande kollar på Pippi på lördagskvällarna, men den klippan är tydligen med i Ronja Rövardotter. Har inte riktigt listat ut vilken av alla skrev/klippor det är, undrar om det är den som Ronja och Birk hoppar över? Men det ska jag ta reda på och den här klippan måste jag ju besöka!

Nu när jag har flyttat utan att "helt" ha flyttat, då jag har min lägenhet kvar med alla saker, så har jag märkt vad det är jag verkligen behöver hemma. Sånt här som man kanske inte tänker på när man är hemma som vanligt och inte märker att man alltid har det här hemma. Städsprayer och doftljus. Det här med doftljus har jag ju vetat om. Men städsprayer, jag har bott här i mindre än en vecka men har redan samlat på mig tre olika sprayer. Ett måste att ha hemma!
Nu ska jag bara sitta vid datorn resten av kvällen och se på film, äta mat och sova. Här kommer lite bilder från dagens biltur. Kram på er och ha en fin helg!

Utsikten från Varvsberget. Det här är typ hela Örnsköldsvik, inte så stort. Är tydligen lite känd för all backhopp (till vänster) som finns här och även en röda byggnaden mitt i bilden som jag inte riktigt vet vad det är....lägenheter kanske?

Det här är precis utanför min lägenhet.

Hittade en väldigt fin kyrka här, en rund kyrka!

Här hemma är det tofflor och myströjor som gäller!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229