Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Sova i solen & lite höst nytt

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Här ligger man i sägen i mörkret och har det bra.

Kom precis in efter att ha legat ute i solen i två timmar och stekt lite grann. Det är ju skönt när man har jobbat natt att sova några timmar och sen gå ut och bara lägga sig i solen lyssna på podd och halvsova. Natten gick bra och det var faktiskt en väldigt lugn och behaglig natt. Men oavsett så är man ju bra trött när man kommer hem och får lägga sig i sängen och sova vid halvåtta på morgonen.

Jag har precis duschat och som sagt lagt mig i sägen igen och ska nog försöka sova någon timme till innan jag ska upp igen för att jobba en natt till. Sen är jag ledig resten av veckan, lyx ändå. Ska försöka åka ut till Gräsö i helgen nu när sommaren typ kom tillbaka och det ska var 25 grader.

Fick hem lite snygga solisar och en mysig stickad tröja från NAKD idag. Skönt att ha nu till hösten när det är lite svalare men fortfarande sol ute. Älskar färgen på denna tröja. Taggar tröjan och solglasögonen i bilden!

Ha en fortsatt fin dag! x, B

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart!! Gäller ju verkligen att ta till vara på solen den sista stunden nu =) KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229