Söndagmorgon på bästa sätt!

Godmorgon! Hoppas ni alla mår bra trots det mycket gråa och blöta vädret ute.

Den här morgonen har jag längtat efter. Att bara få vara hemma, mysa i soffan med Ellie, dricka kaffe och se på film. Som ni alla vet är jag ett stort fan av typ alla Astrid Lindgrens filmer, så idag fick det bli Kalle Blomkvist, mysigt! Har saknat den här stunden då Ellie vill ligga bredvid en och gosa, hon ligger ju liksom gärna ovan på en eller innanför tröjan, haha. Hon är så mysig.

På tal om Astrid Lingren. Jag följer ett konto på Instagram som heter just Astrid Lindgren official. Det kommer upp citat, bilder och även fakta om Astrid Lindgren och hennes filmer. På det här kontot kom det upp att år 2020 firar Pippi Långstrump 75 år. Detta kommer firas med en cirkusföreställning som heter Pippi på Cirkus där Björn Ulvaeus är ansvarig för musiken som kommer spelas. Musiken kommer tydligen framföras av en flygande cirkusorkester. Men alltså...VA?! Jag ska lätt gå på det här och vill ingen följa med mig så kommer jag se det ensam! Höjdpunkten 2020. Jag är taggad redan nu.

Nu ska jag ta en promenad med Ellie, hon kommer nog inte vilja gå så långt eftersom det regnar ute.... Ska försöka packa lite och sen åker jag tillbaka till Övik senare idag. Ha en skön söndag! x, B

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Astrid-filmerna växer man aldrig ifrån. Helt underbara. Pippi-föreställningen låter hur häftig som helst.
nouw.com/jossustravelpics
beatricebohlin
beatricebohlin,
Eller hur! Pippi är bäst 🙌🏼
nouw.com/beatricebohlin