Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Söndag

Hej på er!
Dagarna rullar på här och jag har bott här uppe i två veckor nu. Tiden går ju fort här uppe alltså och över lag så tycker jag att dagarna bara flyger iväg. Börjar komma in i jobbet mer och mer nu och jag är inte längre den nyaste på jobbet heller. Man får inte vara den "nyaste" så länge inom den här branschen. Men det känns ändå bra och jag ska göra två nätter nästa vecka innan jag åker hem en sväng till Gävle över nästa helg. Ska bli mysigt att få komma hem lite och mysa med Ellie. Jag såg att det har kommit massa snö hemma, det är mer snö i Gävle än här uppe i Övik. Det är bara lite på backen men inte så mycket mer än så. Vill bara att det ska bli alldeles vitt på backen här och att träden ska bli vita. Lite julstämning vill jag ha nu.

Idag har jag varit ledig och har besök av Oscar här över helgen. Vi har ätit sushi, kollat på film och varit till Fjällräven outlet. Det finns ju en Fjällräven/Naturkompaniet outlet här uppe med väldigt mycket fina kläder. Helgen är ju snart slut så nu blir det Solsidan och ladda inför jobb imorgon.

Kram på er!

Utsikten från mitt jobb!

Utsikten från min vindsvåning jag bor i.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229