Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Sommarens bästa dag

Med försök att inte överdriva, så har idag varit sommarens bästa dag. Nog för att jag faktiskt har gjort mycket kul i sommar och det har varit riktigt bra och varma dagar så slår nog idag det mesta.

Idag var det 28 grader ute och strålande sol. Jag har jobbat HELA sommaren och har jobbat de dagar då det har varit som varmast och som bäst väder. Men idag fick jag faktiskt njuta av sommaren och kanske den sista riktigt varma dagen den här sommaren. Jag ska jobba natt så har varit ledig hela dagen och börjar jobba klockan nio ikväll. Redan igår såg jag att det skulle bli bra väder så jag frågade Oscar om han ville följa med och bada idag. Vi köpte sushi och åkte till Rullsand. Strålande sol, vindstilla förutom några varma brisar. Men det bästa av allt, det är tisdag, skolorna har börjat och även de flesta vuxna har börjat jobba. Det var ju liksom ett fåtal till på stranden idag, så himla skönt! Badade till och med även fast det inte var supervarmt i vattnet, 17-18 kanske. Gick där längs stranden och bara kollade runt och njöt av vädret och det varma vattnet längs strandkanten som värmts upp av solen.

En så himla skön dag, tänk vad det lilla kan göra mycket ibland. Nu ska jag äta lite och förbereda mig inför jobb inatt, min förkylning hänger fortfarande kvar men det sket jag i idag när jag badade.
Jag får tacka för en riktigt fin sommar om det nu inte kommer fler sommardagar. Har ju som sagt haft en riktigt bra sommar även fast den till mesta del har bestått av jobb. Gräsö, Stockholm, vänner och familjen har fått sommaren att gå i raketfart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229