Sommaren kom tillbaka

Hej på er! Sommaren kom tillbaka här...för typ en dag.
Det ska bli kallare imorgon och kallare till helgen även fast det ska vara soligt. Men hallå...vill ju gärna ha lite varmare än 17 grader. Aja, soligt och varmt var det idag. Tur att man hade möjlighet att flexa hem från jobbet lite tidigare så man kunde vara ute i det fina vädret lite. Imorgon ska jag jobba igen, sista passet den här veckan. Lyxigt att vara ledig tre dagar i rad sen, det var ju länge sedan det hände. Att vara sjuk i en vecka räknas inte.

Jag ska börja min lediga helg med en AW och middag imorgon efter jobbet. Ska iväg till Grillo och äta med kollegorna. På fredag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på. Mamma, pappa, mormor och även Ellie har åkt till Gräsö och kommer vara där några veckor, så jag kommer inte ens kunna umgås med Ellie... surt! Jag får underhålla mig själv helt enkelt. På lördag ska jag iväg till Furuvik och se på Norlie & Kkv som ska spela där på lördag kväll, ska bli väldigt kul. Var där för två år sedan och kikade på när de spelade, riktigt bra, har höga förväntningar.
Det blir nog en bra helg i alla fall.

Kikade lite i garderoben idag efter jobbet och hittade en klänning från Mango som till och med hade prislappen kvar. Den slet jag bort så den använde jag idag. Kul med nytt fast något som har hängt i garderoben i tre år, haha.
Jag är så trött idag så jag höll på att somna redan vid klockan sex. Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, godnatt! 

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer