Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Snart helg!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!
Har precis ätit klart min middag och ska nog slå mig ned i soffan en stund. Jag har jobbat som vanligt idag. Efter jobbet var jag iväg och tränade en sväng och var faktiskt på ett nytt träningspass på First Class. Passet hette Body Combat och var ett rörelsepass med lite boxning, kickar och styrka, ett bra pass faktiskt och jag tror att det kommer känns i min armar imorgon. Har verkligen kommit in i någon slags tränings-period just nu. Tycker verkligen att det är kul att träna och även att gymma vilket jag inte alls har tyckt är så roligt tidigare. Ska försöka kliva upp imorgon och hinna på ett spinningpass innan jobbet.

Imorgon är det fredag igen, veckorna går så fort! Jag ska ju för sjutton snart utomlands. Men just nu är jag glad att jag har en bokat resa, vädret just nu är inte så kul. Dock var det väldigt varmt och skönt ute idag och solen kikade till och med fram lite. Men det är ju höstkappor som gäller, tur att man kan använda solglasögonen lite också. Jag har fått flera frågor om vart dessa är ifrån. Dem är från NAKD, länkar dem i bilden här nedan, klicka på glasögonen så kommer ni direkt till dem.

Nu blir det tv, te och tända ljus resten av kvällen. Ska även kika på lite hotell och se om jag kan hitta något kul till de sista två ställen jag har kvar att boka på. Kram på er!

#nakd #outfit #ootd #sunglasses

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229