Skuleberget

Godmorgon på er! Jag har jobbat hela veckan och är nu ledig. Jobbade extra i veckan så jag fick fredagen ledigt vilket passade mig väldigt bra för nu är jag långledig i sex dagar. Jakob är här och hälsar på och igår var vi till Skuleberget och klättrade.


Om ni är här i Örnsköldsvik och hälsar på eller ska ut och vandra och sånt så borde ni besöka Skuleberget och ta en klättring upp dit. Vi åkte till Via Ferrata som är företaget man klättrar med. Vi fick börja med att läsa reglerna och fick en genomgång vilket tog cirka 30 minuter. Vi valde att klättra den lättaste leden som är den vita, men väldig roligt och fina vyer ändå! Bra väder för klättring var det också, skiftande sol och moln och typ 19 grader. En väldigt bra aktivitet om man vill "träna" och umgås samtidigt. Vi hade fika med oss så vi tog en fikapaus uppe på toppen innan vi gick ned igen. Klättringen tog cirka 50 minuter och det tog ungefär 30-40 minuter att ta sig ned igen. En alldeles lagom dagstur!

Vädret fortsatte att vara bra så vi åkte hem och hämtade mat och sen åkte vi till Ögeltjärnsberget och grillade korv till middag. En väldigt bra fredag!

Idag ska vi nog tillbaka till Skuleberget och se Slåttdalsskrevan.

Hoppas ni får en bra helg! x, B

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Mysigt!! Och så rolig grej att göra <3
nouw.com/corneliaeri