Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

SEMESTER!

Men alltså HALLÅ! Jag har SEMESTER! Wihooo!! Ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter den här morgonen. Att få vakna utan att klockan ringer och ha en resa framför sig. Eufori!

Jag ska idag bara vara hemma och typ...tvätta och försöka att inte packa med mig för mycket saker till Bali. Allt ligger just nu på mitt golv i vardagsrummet men ser redan nu att jag måste försöka sålla ut lite kläder. Kommer säkert hitta massor där nere som är billigt. Men man vet ju aldrig vad man vill ha på sig när man väl är där, då kanske man saknar den där klänningen som man plockade ur och inte tog med sig.

Flyget imorgon går vid halv tre på eftermiddagen. Mamma ska skjutsa mig till Arlanda så imorgon blir det egentligen att bara packa ihop det sista och åka bil med mamma, ska köpa gokaffe på vägen och bara sitta och mysa. Jag får se hur mycket tid jag har på Arlanda imorgon, kanske hinner ge er en uppdatering då. Annars hörs vi när jag är på BALI!
x, B

Frukost

Gillar

Kommentarer

klarastrombeck
klarastrombeck,
Åh vad härligt du kommer att ha det!!!nouw.com/klarastrombeck
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuuu vad fantastiskt!! NJUUUUUT nu hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229