S t o c k h o l m

Det blev en dag i Stockholm!

Redan igår kände jag att jag ville göra något idag och inte bara sitta hemma. Så jag köpte en sista minuten biljett och tog tåget på morgonen till Stockholm. Har haft en sån bra dag och vädret har liksom varit perfekt här. När jag kom fram lite innan elva i förmiddags var det molnigt och typ 20 grader. Det första jag gjorde när jag klev av tåget var att gå till Södermalm, endast för att jag tycker att det är så fint och mysigt där. Strosade omkring där en stund och kollade på utsikten från Monteliusvägen. Satte mig en stund på ett café där som heter Café Mariaberget. Solen sken och det var så varmt så jag satt i linne. Nygräddade bullar hade dem att bjuda på så en sån och kaffe tog jag. En riktigt mysig stud hade jag där, med podd i lurarna.

Efter min fikapaus traskade jag vidare och köpte lite te åt mamma för att sedan gå vidare in till stan. På vägen tillbaka in till stan gick jag genom gamla stan och förbi slottet. Precis när jag kommer ut vid slottsbacken kommer vaktparaden gående, så även det hann jag med att se. Precis när jag kommer fram och ska gå in på Zara så börjar det regna, sen regnade det enda tills att jag åkte hem. Efter att ha strosat lite på stan satte jag mig på PLEAT och åt lunch, en Ceasarsallad och kaffe blev det.

Vid lite efter fyra tog jag tåget hem igen. Alltså världens bästa dag. Jag älskar sånna här dagar. Bara gå omkring och strosa och lyssna på musik. Tycker ibland att det är så skönt att vara själv och i Stockholm är det så många som sitter och fikar och äter ensam så det blir liksom inte konstigt att göra det.

Det blev inte så mycket shopping. Köpte en väska på Zara för 80 kr istället för 400kr, ett bra reafynd!
Här kommer bilder från dagen! Kram på er

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer