Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Regnig sommardag.

När det är regniga sommardagar, då älskar jag att ligga inne i soffan under en filt, dricka te och se på film. Vilket är precis det jag gör nu. Det har varit konstigt väder idag, imorse var det sol och jätte varmt sen kom det en störtskur och åska sen efter det har det varit kallt. Men nu börjar solen titta fram igen. Blir inte till att göra så mycket idag känns det som. Har vilodag från träningen också. Vendela kommer senare ikväll, får se vad vi hittar på för något då. Kanske går ner en sväng på stan. Snart har jag haft två veckors semester, bara två kvar sen! Nej! Snälla låt tiden gå långsamt. Men mycket ska hända innan semestern är slut. Kram på er! 
Älskar mina Köksstolar. Dom är köpte på blocket men finns nya på Ikea. Riktigt sköna. Lätta att göra rena. Genomskinliga bord och stolar gör att det ser så luftigt och lätt ut. Var påväg att köpa ett glasbord också, men tror att det hade blivit lite för mycket. Är väldigt nöjd med mitt vita bord, finns på Mio. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229