Rediga katter!

Godmorgon! Mår fortfarande sämst och till på köpet har jag fått världens hosta....Orkar inte det här nu!! Åh...Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Jag vet inte varför men när jag är sjuk då blir jag alltid sugen på frukt, inte mat eller godis utan frukt och då gärna vindruvor. Undrar varför det är så? Tror jag har ätit två paket nu sen i lördags. Blir så kissnödig av vindruvor också av någon konstig anledning. Det blir sängen hela dagen!
Alltså nu blir jag arg! Jag har sagt tidigare att julkalendern betyder mycket för mig men att i år så var det absolut ingen bra julkalender men att den kanske hade varit bra som vanligt barnprogram för att lära sig om tiden och historia. Men nu har jag ändrat åsikt där också. Kortfattat så var dom idag på 1980 talet. Familjen på 5 personer, mamma, pappa, tre barn, åkte skidor och satte sig och fikade i spåret. En annan skidåkare kommer och blir sur för att dom sitter där och ropar efteråt "God fucking jävla jul!". Det spårar ju ur! (på tal om skidor). Undra hur många barn som kommer spring omkring och säga det hemma nu? Det är 2015, men språket behöver väl inte vara så grovt i barnprogrammen. Nej annat var det på Pelle Svanslös tid, det var rediga katter det!

Nu ska jag blir frisk!

​Kolla vilken mysig bild jag hittade. Här samlas skådespelarna igen för att spela in filmen om Pelle Svanslös. Ser ni vem som är vem? 

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer