Påskfint

Hej på er! Äntligen hemma efter dagens praktik. Det har varit en bra dag och lika roligt idag som tidigare på hälsocentralen. Det var sista dagen den här veckan. Imorgon blir blir det kvällsjobb och på fredag jobbar jag på dagen fram till klockan 15, sen tar jag påskledigt tills på tisdag.
Jag hade planerat att inte påskpynta här. Har börjat tycka det är så jobbigt att pynta och sen städa bort allt, samma visa var det i julas. Det här med ägg och gula kycklingar och fjädrar är inte min grej, då är jag med en julmänniska. Men jag fick inspiration från någon bild och fick ett ryck så efter praktiken åkte jag och Thomas runt och letade snygga fjädrar, och INTE inte gult. Köpte även lite mer videung och satte i en vas. Superfint blev det! Det blev svarta lite fluffiga fjädrar och några i en supersnygg rosa/beige, passade perfekt med mina soffkuddar. Så det blev lite påskfint här utan gult.

Nu sitter vi och har precis ätit lite och kollar på hockey och varvar det med tvätt. Så nu ska vi ner i tvättstugan igen och hänga tvätt! PUSS på er och hoppas ni får en bra kväll.

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer

janssonemelie
janssonemelie,
beatricebohlin
beatricebohlin,