Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

På hemmaplan- Vart sen?

Hej hej hej! Jag är i Sverige igen...alltså nääeee...Vad är det jag har kommit hem till för väder? Inte för att jag hade förväntat mig något annat, men det är typ värre än vad jag hade tänkt. Det regnar, det är kallt det är mörkt...är typ redan deprimerad, haha. Jag kom hem igår och har egentligen bara packat upp alla mina kläder och tvättat. Är inte så jetlaggad eftersom jag flög hela natten och kom hem sju på morgonen svensk tid.

Den här resan har varit helt fantastisk. Kan liksom inte förklara och knappt visa via bilder heller, det går inte att förklara på ett rättvist sätt. Men bara ALLT. Naturen, maten, människorna, stränderna, lukten, ljudet, solnedgångarna och soluppgångarna. Den här resan kommer jag göra igen och det inom en snar framtid. Kanske int exakt samma resa, men bara hela grejen. Vill inte att den här resan ska vara slut! Men nu är jag hemma igen och nu börjar en ny resa. Lägger upp lite fler bilder från resan bara för att ni ska få se lite mer.

Men vad händer nu? Kommer ni ihåg att jag skrev innan jag åkte till Bali att jag har tagit tjänstledigt för att kunna göra lite annat. Innan jag åkte på semester hade jag ingen aning men nu vet jag och allt blev klart när jag var utomlands. Jag kommer att flytta till Örnsköldsvik och jobba på sjukhuset där i minst tre månader. Åker redan imorgon så har faktiskt bara packat om kan man säga. Det ska bli väldigt kul att få göra något annat en stund och jobba på ett nytt ställe. Kommer även i Örnsköldsvik att jobba på en hjärtavdelning så allt är ju inte nytt. Det är min plan just nu och hur det är där får ni veta senare.

Hoppas ni alla mår bra och att ni fortsätter följa min resa här! x, B

Blandade bilder från resan 

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Vilka fantastiska bilder 😃 Jag ska åka till Bali över jul så kul att scrolla igenom dina inlägg från resan 😃 <3nouw.com/desireekujala
beatricebohlin
beatricebohlin,
Åh men så roligt! Blir nästan avundsjuk hehe. Hoppas du får en fantastisk resa 😃 <3 nouw.com/beatricebohlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229