Nya ljus!

Hej på er! Jag har haft en ledig förmiddag. Solen skiner och det är ganska varmt ute. Jag och Ellie tog lite sovmorgon innan vi gick ut på morgonpromenad, hon är ju så trött på morgonen så hon har inget emot att vara inne och mysa i soffan medan jag dricker mitt morgonkaffe.
Men det blev i alla fall en promenad i solen på förmiddagen, tydligen ska det vara ganska bra väder nu resten av veckan, det är jag glad över. Synd att man jobbar typ hela veckan.

Jag har ju varit sugen på att göra en grej länge som nu ALLA gör, verkligen ALLA. Kan inte öppna Instagram utan att det kommer upp något inlägg på det här, men det är väl bara att följa trenden. Jag har snurrat stearinljus, det ser ju så fint ut! Det här var nog det enklaste och snabbaste pysslet jag någonsin har gjort tror jag också ett av de billigaste.
Jag köpte paraffinljus på Hemtex, mina ljus är i färgen sand. Kan tipsa om att det är -30% alla på deras ljus, så jag köpte fyra stycken. Sen var det bara att börja göra som alla andra gör. Lägga ljusen i så varmt vatten det går från kranen, låta ljusen ligga där tills dom blir mjuka och böjbara. Jag tror att mina ljus låg i kanske 10 minuter. Sedan kavlade jag ut ljusen lite så att dom blev platta och sen var det bara att börja snurra. La i kallt vatten när jag kände att jag hade snurrat klart ljusen. Voilá! Snurrade fina ljus som står på mitt köksbord. Jag kan ha startat ett nytt beroende hos mig, jag som älskar att tända ljus också. Men väldigt enkelt och fint med lite annat än raka ljus.

Nu ska jag åka till jobbet! x, B

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer