Nya jobbet och kvällsmys

Åh! Äntligen fredag. Dock har den veckan gått så sjukt fort, har hela veckan legat en dag bakom. Men nya jobbet! Har varit där både igår och idag. Men igår kom jag hem vid tio och skulle upp och jobb idag igen klockan sju så jag orkade inte skriva igår. Men det var roligt, det var lite annorlunda men väldigt kul! Tror det kommer bli ett kanonsommarjobb! Det var ungefär som att hjälpa patienterna med omvårdnadsbiten fast hemma hos dom. Åker runt mellan kunderna och hjälper dom med vad det nu är dm behöver hjälp med. Det kan vara att värma mat, duscha, gå på promenad, tillsyn m.m. Ett ganska varierande jobb och man sitter aldrig still. Cyklar/går/åker bil mellan kunderna och det är ganska skönt att få lite frisk luft mellan husen och kan tänka mig på sommaren att det kommer vara så skönt att få gå ute lite också, istället för att sitta instängd på ett kontor i 8 timmar. Så det var riktigt roligt och givande och jag tror att det kommer vara ett jättebra jobb nu inför min framtid. Nu ska jag satsa på det här i sommar!

Idag efter att jag slutade jobba så gick jag och tränade en sväng och köpte fredagstulpaner. Tänkte köpa rosor från början men tulpanerna var så fina så det blev vita tulpaner. Har varit hos mamma och pappa och ätit tacos också. Men ikväll blir det lugnt, lite vin och måleri av kök! Vill bli klar med det snart, vill bara sätta upp alla luckor nu. Imorgon ska jag och mamma åka och leda knoppar, vi får se vad det blir. Hoppas ni också haft en bra vecka och ha en trevlig fredag, PUSS!

Det har regnat i två dagar nu....blir så trött på vädret. Men idag på eftermiddagen sprack det upp och nu skiner solen! Det är så härligt, blir varm i hjärtat. När jag cyklade hem från träningen satt till och med folk ute på uteserveringen på Brända bocken. Snälla våren kom nu!! 

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer