Ny stad i september

Hej på er! Hoppas att ni mår bra.
Här på ön märks det att det börjar bli höst och att säsongen är slut. Idag börjar butiker skära ner på öppettider och mycket har redan stängt för säsongen. Jag tycker ändå att det är lite konstigt att allt stänger redan vecka 33. Det finns ju de som har sen semester och har sin sista vecka nu, tillexempel alla mina kompisar som kommer på torsdag. Så jag det hade ju varit trevligt och ställen hade haft öppet vecka 33 och kanske vecka 34 också. Men vi kommer ha kul ändå tror jag, har inte riktigt planerat vad vi ska göra än.

Jag har jobbat på här. Jobbade fyra nätter, var ledig en natt, jobbade fyra nätter till och nu är jag äntligen ledig. Jag är ledig till på onsdag nästa vecka så jag har mini semester. Sen har jag bara fyra pass kvar, fyra!! Åh... känns så tråkigt men samtidigt skönt. Det som är mest tråkigt är att det snart är höst på riktigt. Här på Gotland har det varit ganska svalt nu och jag kommer inte ihåg när jag badade sist faktiskt. Men det är ju lite mysigt med höst också, att gå i stickade tröjor och kappor. Så mys!

Men jag har ju två veckor kvar som sagt och har semester så jag ska krama ur det allra sista av den här ön innan jag åker vidare. Och vart ska jag då?? Det blir faktiskt en ny stad och ett nytt sjukhus. Den här gången blir det till en större stad och ett större sjukhus. Inte så långt från Gävle så det blir närmare hem. I den här staden har jag varit många gånger men jag har aldrig bott där. Det blir Stockholm!! Wiho. Jag ska jobba på Sankt Görans sjukhus från mitten av september. Det ska bli väldigt kul att få prova något nytt igen. Bo lite i huvudstaden och uppleva den fina hösten där. Det känns skönt att ha lite närmare hem också och bara kunna åka när man själv vill utan att behöva planera in allt med båt osv. Jag tror det blir bra i alla fall!

Nu ska jag tvätta och träna. Ha en fin måndag! x, B

Fina lilla meddeltids ö.

Jag vill bara tipsa om det här klädmärket som heter ---> The tight collective. Det här setet jag har på mig fick jag från dom och jag älskar det! Tightsen är så sköna och mjuka men sitter som en smäcka. Jag älskar att linnet har lite bredare band och att det är en så fin urrigning, lite lätt V- formad. Har även det här setet i en ljusare färg och ett linne i svart som går att använda till allt. Tillexempel så har jag det svarta linnet på mig under en kavaj bara, lägger in en bild längst ner här. Så in och kika på deras hemsida om ni vill ha sköna, klassiska och stilrena basic kläder. Går att styla på alla vis.

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer