Ny resa på G

Godmorgon! Här sitter jag med en kopp kaffe och är egentligen alldeles för trött för att vara vaken...Men jag tänkte att jag kliver upp nu, går och tränar och sen får jag åka hem och sova en sväng igen i eftermiddag innan jag åker och jobbar natt.


Jag har planerat att jag ska ut och resa igen, någon gång mellan april och maj blir det nog. Det är framförallt därför jag har valt att jobba här uppe i Övik för att jag ska kunna ta ledigt och resa. Jag vet inte hur länge riktigt än, men max en månad. Men jag behöver lite tips....

Jag var på Bali senast och är väldigt sugen på att åka tillbaka dit. Men det skulle även vara roligt att åka till ett nytt ställe. Jag har funderar på Sri Lanka och att åka på surfläger där. Det ser helt magiskt ut! MEN eftersom jag gärna är ute och vandrar och är ute i naturen har jag även funderat på att åka till Norge. Det blir ju två helt olika resor, men man kan även surfa i Norge och det ska tydligen vara väldigt bra surfing där. Vad tycke ni? Har någon av er varit i Sri Lanka? Jag har ju aldrig varit i Norge men vill gärna dit. Alltså naturen på båda ställena, WOW.

Åker jag till Norge åker jag dit för naturen och surfingen. Det är ju även lite närmare att ta sig dit. Sri Lanka för surf, natur och maten, men långt att åka och dyrare att ta sig dit. Billigare dock att leva i Sri Lanka än i Norge...Det är ju också lite skillnad på klimat...men just den faktorn spelar ingen roll för mig den här resan. Vad tycker ni?

Ser ni hur fint det är i Norge?! Vissa förstår inte hur jag ens kan fundera på att åka dit istället för Sri Lanka.

Och ja.., Sri Lanka, det ser ju magiskt ut det med!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Alltså jag tycker Norge! Det ser ju helt magiskt ut på Sri Lanka också men jag känner att Norge säkert kommer vara en wow-grej!
nouw.com/corneliaeri
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag hade kört på Sri Lanka! Funderade faktiskt själv på det nu när jag bokade min nästa resa, men blev Mexico istället ☺️ Oavsett kommer det bli magiskt bra 😍
nouw.com/matildaberlin