Never give up on someone that you can't go a day without thinking about.

Hej hej! Kom hem från jobbet för en timme sedan och har sen dess hunnit duscha och äta. Sitter ni framför tvn och tittar på Ensam mamma söker. Är så förkyld nu så det gör ont i näsan, ont i öronen och ont i halsen. Uuwwääää. Vill inte vara sjuk. 
Idag har jag och Ellie bara sovit hela dagen nästan. Det verkade som att Ellie också vad väldigt trött idag. Så vi har sovit och varit ute väldigt lite. Det är så kul när man är ute med Ellie för det är alltid någon som kommenterar något, inte att dom stannar men att dom bara säger något när man går förbi. Idag kom en liten kille på cykel, 5-6 år kanske med sin mamma och pappa bredvid sig. På långt håll är ju Ellie väldigt väldigt liten. Lilla killen ropar då: Titta! En kattunge! Mamman säger då: Hehe nej det är nog en liten hundunge. Att hon sa hundunge var ju också väldigt kul. Sen mötte vi en tant som sa: Åh det var det minsta jag sätt! Gud så söt! (Vilket dom flesta säger). Men sen säger tanten : Visst är det en hund? Roligt att va ute och gå i alla fall.Ska snart gå och sova så man blir frisk nångång. 
Ellie träffad en katt i trädgården som nog ångrade att den gick in på vår tomt. Katten flydde så fort den kunde när Ellie visade sina jaktinstinkter. 
Halsdukstider! 

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer