Mr. Grey och hans nyanser.

Då var det fredag. Jäklar vad den här veckan har gått fort! Kändes som att det var helg nyss, brukar tycka veckorna går ganska sakta men den här veckan vet jag inte vad som hände. Har väl haft mycket och göra så har inte hunnit tänka så mycket. 
Var på Fifthy shades of Grey på bio idag efter jobbet med Bella. Har ju hört både bra och dåligt om denna film. Dock har jag själv inte haft så jätte höga förväntningar på filmen. Tyckte inte trailern var jätte bra och har aldrig hört om skådespelarna. Men måste säga att filmen var helt okej endå. Tycker att det var lite mer humor i filmen än vad jag upplevde i boken, det gjorde ju det hela lite lättare. Sexscenerna var inte heller jätte "pinsamma" eller jobbiga, eller så kanske jag inte är så pryd av mig. Filmen var värd att se och den var välgjord, man funderade ju lite på hur filmen skulle bli med tanke på boken, men tycker dom lyckades ganska bra. 
Det fick bli avslutning på denna vecka. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ska försöka hålla mig borta från alla socialamedier så mycket det går. 
Kram på er! Godnatt. 

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer