Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Monkey forest

Hej! Klockan är 22 här just nu. Så det är redan mörkt här och jag sitter just nu på samma ställe som sist och ser ut över hela gräsmattan där poolen är och där det just nu är ett liveband som står och spelar. Tänk er värme, fukt, ljusslingor som hänger i palmer, ett liveband och bara massor med trevlig folk som dricker öl och pratar, det är så jag rullar just nu.

Idag har jag varit på The monkey forest. Jag har både sett klipp, sett bilder och läst att dessa apor kan vara väldigt aggressiva och hoppa på en om man har saker löst som hattar, solglasögon och mat. Jag höll hårt i min ryggsäck som jag hade med mig men aporna var HELT lugna. Jag var där ganska tidigt imorse, typ när dem hade öppnat skogen, så många av aporna satt fortfarande och åt frukost, det kan ha varit därför. Dom la all uppmärksamhet på maten istället för människorna med väskor, vilket var bra antar jag. Så himla söta! Fick en del bilder på ganska nära håll. Dom små apbebisarna ville man ju bara plocka ner i väskan och ta med sig hem.

Var iväg en sväng till The Ubud market och kikade runt lite där. Köpte med mig en väska och en klänning vilket är det enda jag har köpt där just nu. Det blev en väska och en klänning förra gången jag var där också. Vi var ett gäng som gick till marknaden och sen gick vi vidare och åt Indiskt. Alltså,...wow, det stället vi var på var riktigt bra! Och det bästa av allt...jag betalde 60.000 ide vilket är 42 kronor.

Jag ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon för att packa och åka vidare till mitt nästa stopp. Skriver imorgon när jag är framme och har landat på nya hotellet. x, B

MOnkey Forest

Här är lite bilder på aporna. Tyvärr är det lite dåligt internet här så jag har inte kunnat lägga upp fler bilder. När jag har bättre internet ska ni får se mer bilder på allt som jag har gjort hittills.

Dagens lunch, smoothie bowl.

Ubud market.

Dagens middag, indiskt!

Så...palmer, liveband, ljusslingor...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229