Monday morning

Godmorgon! Hur mår ni? Jag har hunnit med ovanligt mycket även fast klockan bara är halv tio. Jag har skjutsat Ellie till dagis och hunnit varit och tränat en snabbis. Jag har ju inte tränat på nästan en månad på grund av min dryga förkylning, men idag tänkte jag att jag tränar en kort stund och se hur det känns och det känns bra! Så det blir nog träning hela veckan. Vet inte hur mycket jag kommer hinna träna i mars när jag har praktik och är borta mer än vad jag är hemma.
Sitter just nu med en kopp (ett glas) kaffe och kollar på familjen annorlunda. Jag gillar ju sånna här "Svenssonprogram", haha. Tycker det är fascinerande med så många barn och barnen har alltid så roliga och sköna kommentarer. Men nu ska jag dricka mitt kaffe och sen kommer Matilda och pluggar med mig. Kanske blir lite jobb ikväll, vi får se hur mycket som hinns med idag. PUSS på er!

​Här är ett av mina nya whiskyglas som ska stå på den nya delen av bänken tillsammans med ett till gals och en karaff, men jag dricker ju inte whiskey så tänkte att det får duga till kaffe istället. 

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer