Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Måndag morgon

Godmorgon! Jag har precis kommit hem från ett gympass och sitter just nu och dricker kaffe.

Alltså natten som var... jag har kanske sovit 4 timmar. Var det fullmåne eller något inatt? Alltså det gick verkligen inte att sova. Bara låg och vände och vred på mig hela natten. Jag brukar annars vara ganska bra på att somna när jag väl går och lägger mig. Men nä, det gick verkligen inte. Jag halvt somnade men inte helt så det ändå känns som att man har varit vaken hela natten. Väldigt drygt. Imorse ville jag verkligen ligga kvar i sängen och bara sova. Kanske sover lite nu innan jag åker iväg och jobbar.

Den här veckan är det jobb som gäller till på fredag. Jobbar två kvällar och två nätter i veckan. Jag åker en sväng till Gävle i helgen för att kolla posten, jag har ju inte gjort någon adressändring eftersom det från början bara var tänkt att jag skulle vara här uppe i tre månader. Men jag har ju faktiskt förlängt min tid här uppe och kommer stanna hela mars också. Från början var det bara januari ut. Antar att jag trivs här uppe!

Ha en fin måndag! x, B

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Godmorgon 😊
nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229