Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Lördag

Hej på er! Jag sitter hemma i soffan och gör inte så mycket alls just nu. Ska strax kolla på en film tänkte jag eller kanske börja se någon ny serie om jag hittar någon intressant.

Mamma har fyllt år så jag var och köpte lite blommor till henne igår. Fick en sån fin bukett med mig hem och som mamma blev väldigt glad över. Buketten är från Ivar Ericsson som ligger på Söder i Gävle, den tillhör Interflora. Riktigt duktiga tjejer som jobbar där och kan göra magiska buketter. Det är ju alltid mysigt med lite blommor hemma. Den här buketten blev i grönt, vitt och lite ljust rosa. Mycket fin!

Imorgon åker jag tillbaka till Övik igen. Kommer antagligen inte komma hem till Gävle igen förrän till jul, så om lite mer än en månad. Men det kommer gå fort! Tiden där borta bara flyger iväg. Jag har hunnit umgås med både vänner och familj här hemma. På måndag har jag något kul att berätta. Hinner kanske inte skriva så mycket mer förrän på måndag eftersom jag ska åka tillbaka imorgon för att sen jobba på måndag.

Hoppas ni mår bra och ha en bra helg! x, B

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Hittade du nån bra serie? Eller film för den delen? Needs some tips! nouw.com/matildaberlin
beatricebohlin
beatricebohlin,
Nej har tyvärr inte hittat nägot än 😕nouw.com/beatricebohlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229