Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Lördag

Halloj! Idag är det en sån här lördag som bara är mysig, en riktigt slapp lördag. Det känns nästan som att det är söndag.

Jag och Ellie började med att ha lite sovmorgon, satt i soffan och myste och drack kaffe. Ellie var så trött imorse, hon är ju världens morgontrötta lilla hund. Men det regnade också så det var mysigt att sitta inne med lite tända ljus. Jag var iväg på ett träningspass här på förmiddagen. Jag har gymmat och tränat på Friskis i typ alla år jag har tränat, men idag var det prova på pass på World Class som nu tydligen har bytt namn till First Class. Blev positivt överraskad, man kanske ska börja träna där istället. Skönt att få träna av sig lite såhär en lördag. Det blev en snabb storhandling efter träningen och nu är jag hemma igen. Har packat upp, duschat och ätit lunch och nu ser jag att solen börjar komma fram här också.

Jag och Ellie sitter här i soffan igen och ska nog se på lite film nu. Som sagt en riktigt skön och lugn dag. Ikväll är det Å draget här i Gävle. Första helgen i september tänder dem alltid massor med marschaller längs hela ån, ska nog gå en sväng ikväll och kika på det, brukar alltid vara så fint.

Hoppas ni har en fin lördag! kram på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229