Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Ledig dag!

Godmorgon!
Äntligen en ledig och få göra något annat än att jobba. En väldigt behövlig ledig dag känner jag. Såklart vaknade man tidigt i alla fall, men det gör kanske inte så mycket eftersom jag ska åka till Stockholm över dagen. Kan ju vara skönt att komma iväg i tid.

Jag har ju ändå Skönaste (med stort S) veckan framför mig. Ledig idag, jobb imorgon och sen julbord med jobbet på kvällen. Känns det inte lite tidigt att äta julmat nu? Känns liksom inte att det är så mycket jul att man ska äta julbord, det är ju inte ens någon snö ute! Men det blir nog gott i alla fall. Utbildning halvdag på torsdag och sen på fredag åker jag till Köpenhamn och är borta hela helgen. Vilken vecka!

Här är dagens produkt i kalendern. Ett läppstift i en väldigt röd och fin julig färg. Faktiskt en väldigt fin röd färg. Jag använder ju sällan just rött läppstift, det är nog en vanesak, men jag känner mig inte bekväm med det. Det blir för mycket färg i just ansiktet. Passar ju i rött klädmässigt. Aja, kanske ska bli ändring på det. Har något annat läppstift från Lumene som är väldigt bra och som är mjukt och lent.

Hoppas ni får en bra tisdag! x, B

#lumene #lispstick #läppstift #makeup

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229