Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Långhelg!

Långhelgen har börjat!! Jag har jobbat sen i lördags och nu har jag ledigt till på måndag klockan 21.00. Ska njuta så av den här långa helgen som jag har ledigt nu.

Jag kom precis hem från jobbet och håller på att packa lite och tvätta. Ska åka iväg till stugan på Gräsö och vara där lite i helgen. Det ska ju bli fint väder här nu efter alla dagar med regn så ska passa på att åka dit och bara ta det lugnt och strosa omkring i hamnen, kanske äta lite glass också. Har inte så mycket mer planerat inför den här helgen faktiskt. Men skönt att det ska bli fint väder nu när man är ledig, så man slipper sitta inne hela helgen.

Köpte en väldigt fin klänning på H&M som jag hittade. En beige...såklart, eller lite naturvit kanske man kan säga. Väldigt fin och skön. Nu när det har varit så kallt ute så blir det kallt med bara ben, men det fungerar ju med byxor under klänningen också, i alla fall i den här klänningen.

Nu ska jag hänga upp min tvätt. Hoppas ni har en fin dag! x, B

#outfit #ootd #hm #hmxme

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229