Konjak

Hallåj! Hoppas ni alla mår bra i septembervädret. Det är ju verkligen sånt väder ute. Skiftar mellan varmt, kallt, sol och regn och det kan skifta från timme till timme. Konstigt det där. Just nu regnar det och är mulet, så jag och Ellie har varit inne hela eftermiddagen och kollar på Harry Potter.


Jag har jobbat natt hela helgen och gick av igår, så jag var ledig igår, sov dock hela dagen och har även varit ledig idag. Så jag har varit och tränat och sen bara varit hemma. Håller på att göra lite matlådor nu som jag kan ha till jobbet resten av veckan. Blev så sugen på gryta här om dagen så nu blir det en gryta med sötpotatis, morötter och lite annat. Typ sopp-gryta. Det är så mysigt att bara gå omkring hemma och strosa runt, dricka kaffe, lyssna på musik/podd och tända massa ljus.
Måste visa er min nya snygga skjorta/klänning som jag fick hem från Zara i måndags. Alltså den här färgen, typ konjakbrun, den är så snygg! Älskar den. Får använda den som skjorta till byxor eller ha strumpbyxor under. Dock hatar jag att ha strumpbyxor... det är därför jag aldrig använder klänning på vintern. Så ja, det blir nog byxor till den nya skjortan. Men snygg! Den finns i alla fall på Zara ref.nr 4369/255/778/01

Nu ska jag fortsätta med min gryta och imorgon blir det kvällsjobb och även på fredag. Kram på er!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer