Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Kaffekoppar

Godmorgon! Hur har ni det såhär på en måndag morgon?

Jag var iväg och jobbade igår kväll och ska inte jobba igen förrän i eftermiddag igen. Igår på jobbet så bara försvann rösten igen...i slutet av arbetspasset lät jag som sist när jag höll på att tappa rösten. Orkar inte med det igen, det går så fort också. Över ett arbetspass så slutar rösten att fungera. Men nu ska jag tillägga att jag känner mig förkyld också. BLÄ. Ska gå och köpa citron och ingefära sen.

Jag har ganska länge varit ute efter en bra kaffekopp med fat. En väldigt enkel kopp, stilren utan mönster och sånt och som även i bra storlek. Tycker ibland att kaffekopparna är så små, nästan som espressokoppar. Har kollat på många ställen men inte hittat någon jag gillar. Nu hittade jag en som jag tyckte var helt perfekt och gissa vart jag hittade den.... Ikea, såklart. Haha. Billigt och bra. Jag vet inte hur jag kunnat missa den, men tror inte att den har funnits i sortimentet här i Gävle tidigare och gjorde inte nu heller, så jag fick beställa kopparna. Är väldigt nöjd och det är bra storlek på dem!

Nu ska jag försöka vara tyst hela dagen fram till jag ska jobba och knapra på ingefära.
Ha en skön måndag! x, B

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229