Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Jobbnätter

Go kväll på er alla! Hur mår ni? Jag lever typ i en liten bubbla just nu känns det som. Har jobbar två nätter och är nu inne på den sista. Det blir lite konstigt när man sover hela dagarna och är vaken på natten. Men nu är det sista natten och sen har jag två lediga dagar innan helgsjobb. Vaknade idag vid 15.30. Gick ut en stund i solen och åt "frukost" då. När Thomas kom hem från jobbet vid 17.30 åkte jag och sprang en kort runda och sen hem igen för lite mat och vidare till jobbet.
Så nu är jag här och har ett antal timmar kvar till jag får lägga mig i sängen och sova.

Kikade just i almanackan för att se hur jag jobbar efter helgen. Det är inte många pass kvar nu innan det bär av mot Grekland! Är sååå taggad! Kommer bli höjdpunkten denna sommar. Är just nu inne på arbetspass 14 av 26 innan Grekland. Det tar sig! Tyckte nyss att jag var på pass 6. Har tagit två extra pass på det också. Men det är inte långt nu. Jag, Sandra och Jessica ska ut och äta på fredag. Vi får se vart det blir, men lite snack om resan som kommer och vad vi ska ha med oss. Kommer bli awesome!

Hoppas ni alla mår bra! Puss och godnatt till er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229