Jeans-torsdag

Innehåller affiliate-länkar

Halloj! Dagen har bestått av utbildning. Alltså man är ju inte van vid att sitta ner hela dagarna... Jag går ju annars omkring hela tiden och står upp väldigt mycket. Man blir så trött av att sitta hela tiden. Kommer ihåg när jag pluggade och var på praktik, då var det tvärt om. Man har liksom ont i fötterna efter de första dagarna för att man inte var van vid att gå och stå så mycket.

Nu är jag hemma igen och ska väl inte göra så mycket mer idag. Jag är i alla fall bättre i min förkylning och jag tror att den kommer vara helt bra igen till nästa vecka, så jag väntar med att träna. Dock var jag väldigt nära på att boka in mig på ett spinningpass idag...men fick stoppa mig själv och tänka att det är bättre om det blir helt bra först, annars får jag kanske börja om från ruta ett, det har ju varit drygt!
Idag var det vår ute på riktigt, 12 grader och sol. Det var alldeles för varmt att gå hem i vinterjacka. Såklart ska det bli fint väder i helgen också när man jobbar....Men eftersom det skulle bli så bra väder idag så slängde jag på mig ett par jeans. Kom på att jag inte har haft jeans på mig på superlänge. Går ju alltid omkring i överdragsbyxor när det är kallt, inge skönt att ha jeans under då. Har saknat att ha på mig jeans dock. Jag älskar dessa jeans. Höga i midjan och lite baggy och smala ned till. Finns på Gina Tricot! Har länkat jeansen i bilderna.

Imorgon är det fredag, wie! Kram på er.

#jeans #denim #ootd #outfit #pants

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,
Snygga jeans 🙂nouw.com/freedomfights
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229