Inte som planerat....

Hej på er! Jag är faktiskt fortfarande kvar i Rom. Ibland går ju inte resan riktigt som planerat.

Vi ställde klockan på 05.20 imorse eftersom vår taxi till flygplatsen skulle komma och hämta oss 06.00. När klockan var 07.00 var vi på flygplatsen och 20 minuter senare var vi incheckade och satt och åt frukost. Alldeles lagom och bra tid innan flyget gick 08.45. Skönt ändå att vara hemma i Sverige i lagom tid och jag planerade att tvätta nu på eftermiddagen.

Ungefär när klockan var 10.20 så ropar piloten i högtalaren att radion mellan planet och flygtornet inte fungerar och att vi inte får lämna Italien... vi har alltså flugit runt över Italien i mer än en timme. Så det var bara att landa och se om reparatören kunde byta ut den delen på planet som inte fungerade. Vi satt där cirka 30 minuter och väntade på besked. Såklart så gick det inte att byta ut delen som var trasig. Mitt i allt blir någon sjuk så piloten ropar ut att om någon på planet är sjuksköterska eller läkare så ska man gå fram i planet. Kaos.

Vi gick av planet och fick vänta på våra väskor i 50 minuter. Sen var det bara att stå i kö för att boka hotellrum eftersom nästa plan till Sverige inte går förrän imorgon klockan 09.25. Så ja, det blev en extra dag här i Italien. Hade man vetat om det här hade jag nog bokat en extra natt inne i Rom istället. Har ju inte gjort annat än att stå i kö och vänta idag. Men nu har vi fått ett fint hotellrum på Hilton och får middag idag och frukost imorgon.

Hoppas på att vara hemma i Sverige nästa gång jag skriver. Hörde att det har kommit snö där, blä.
Här kommer mer bilder från Rom. Kram!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer