Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

I skogen & Rårakor

Hej på er alla!
Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Jag är tillbaka i Örnsköldsvik och har börjat jobba igen. Kom tillbaka upp hit den 2 januari så har varit här ett tag. Jag gick på och jobbade natt då så därför har jag varken orkat eller haft tid att skriva något.

Nu är jag ledig och är ledig till på torsdag, så jag tänket uppdatera er lite. Om jag ska vara ärlig så har det inte hänt så mycket mer sedan jag kom hit. Jag har som sagt jobbat nätter. Det var i alla fall väldigt skönt att komma hem en sväng där vid jul och nyår och träffa vänner och familj, även samla lite energi för januari månad. Jag vet inte hur ni tycker men jag märker redan nu skillnad på att solen går upp tidigare och att det inte blir lika mörk ute lika fort. Väldigt skönt tycker jag!

Idag har jag varit ute i skogen igen. Planen var att jag skulle inviga min julklapp...men det blev inte riktigt så. Jag fick ett våffeljärn av min lillebror och hans flickvän som man kan använda ute på elden. Men jag tror att smeten blev för lös så det blev inte så mycket till våfflor...Ska göra ett nytt försök någon annan dag. Det var tur att vi hade med oss löksoppa och kaffe.

Är nu hemma igen och har precis ätit middag. Det blev Rårakor till middag, lyx! Eller ja, egentligen inte eftersom det bara är potatis, men det känns lyxigt att äta. Gott också! Jag är ledig till på torsdag så vi får se vad man ska hitta på imorgon.
Hoppas ni mår bra och att första veckan på året har varit bra! x, B

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229