Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

I Örnsköldsvik

Hej på er!
Jag har landat i Örnsköldsvik och även börjat jobba. Det är ganska ansträngande för hjärnan att komma till en helt ny plats som man aldrig har varit på och ett helt nytt ställe man ska bo på. Man behöver liksom någon dag på sig att orientera sig och ens veta åt vilket håll man ska åt eller vart man ens är på kartan. Jag är just nu ganska glad över att jag flytta hit ganska snabbt efter min semester på Bali. Detta som jag precis beskrev är exakt vad jag har gjort fyra gånger på Bali, det blev liksom en femte nu fast i Sverige. Det var nästan skönt att inte fastna för länge hemma, då hade jag nog tyckt att det var väldigt jobbigt att flytta hit. Men allt är bra och jobbet är bra.

Jag jobbar på sjukhuset i Örnsköldsvik och det är på en hjärtavdelning även här. Trevlig personal och det verkar vara ett trevligt sjukhus. Mycket mindre än Gävle och avdelningen är mindre än i Gävle så det ska nog gå bra. Jag har ju som sagt aldrig varit i Örnsköldsvik men det verkar vara en mysig stad och det blir nog väldigt fint här i vinter när staden är täckt i snö. Det har redan kommit lite snö här, dock inte som direkt stannar kvar på backen.
Just nu har jag gått två intro-pass och har mitt sista imorgon, sen börjar jag jobba själv. Det mesta är ganska likt som hemma, det enda riktig nya att lära sig är journalsystemet. Men det är tur att mycket annat är lika så att man känner sig lite hemma på nånting. Jag återkommer när jag har utforskat staden mer.

Min hjärna går på högvarv och att bara ta sig till och från jobbet just nu kräver hög tankeverksamhet, haha. Därför ska jag typ gå och sova nu. Är så trött så jag orkar inte göra så mycket mer än att jobba och äta.Tänkte börja träna lite nästa vecka när jag har kommit in i allt lite. Men väldigt roligt med ny plats, nytt jobb och nya människor! x, B

Utsikten från mitt fönster i lägenheten. Mysigt va!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229