Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Huvudstaden

Innehåller affiliate-länkar

Hello! Jag har idag varit i Stockholm...det har blivit många turer dit nu senaste tiden. Men jag gillar ju Stockholm. Tycker det är så fint där och jag kan strosa omkring där i timmar och bara lyssna på musik, i alla fall när det är bra väder. Det känns att det börjar bli höst på riktigt nu, det är ganska kallt ute och när det blåser så är det inte så skönt. Det var sol i Stockholm och blåste lite, så där det var vindstilla var det väldigt varmt och skönt.

Jag började med att ta tunnelbanan till Östermalm och Runebergsplan där jag gick och kikade på den sjukt söta lilla blomsteraffär och fik som finns där. Stället heter Petit Marché, som jag tror på franska betyder "Liten marknad". Väldigt gulligt ställe med fina blommor och som även har fika. Jag tog mig en kopp kaffe där. Efter det vandrade jag vidare och fortsatte runt i samma område. Det blev till slut lunchtid så jag gick till Mr. Cake och åt en croissant med massa gotta i och till efterrätt en munk med äpple och vaniljfyllning, galet god! Hade så mycket socker på mig efter att ha ätit den så det är väl säkert lite sockersmulor som följd med ända hem. Om ni inte har varit på Mr. Cake så måste ni åka dit, det finns så mycket gott att välja på, himmelriket om man gillar fika!
Jag tänkte kolla efter en trenchcoat men hittade verkligen ingen som jag tyckte passade eller var det jag sökte. Fick inte med mig en enda grej hem förutom ett skärmskydd till telefonen. Jag är ju ganska klantig av mig och jag tappar telefonen ganska ofta. Skyddet jag hade på var sprucket så det var lika bra att köpa ett nytt.

Nu är jag hemma igen och har precis ätit lite middag och druckit ett glas vin. Det blev pasta oglio e olio. Alltså pasta med vitlök och olja. Väldigt lätt att göra och gott. Kommer stinka vitlök resten av dagen, haha.
På tal om något helt annat så jag jag nu kollat ut en resa till min semester, ska bara boka flygbiljetter. När det är klart ska ni få veta vart jag ska åka i två och en halv vecka.

Bilder från dagen 

Älskar denna klocka! Kan ju tyvärr inte använda den dagligen eftersom jag inte kan ha varken ringar, armband eller klockor på jobbet. Passar på nu när jag är ledig. Länkar klockan i bilen eller klicka här-- > LILY NOIR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229