Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Hoodie och mössa

Innehåller affiliate-länkar

Hoodie och mössa är typ det enda jag går omkring i här. Har en ny favoritmössa från Gina, väldigt skön! Skulle nästan vilja ha fler av den i andra färger. Tycker dock att den här färgen är snygg, både på tröjan och mössan. 
Här uppe vill man bara klä sig i stickade tröjor, tofflor, mössa, halsduk och annat mysigt, tror det är vädret som gör det. ​Det är skillnad i väder jämfört med Gävle faktiskt, det är typ vinter här uppe. Det är lite mysigt att det är vinter också, hoppas nästan att det kommer bli snö på backen så att det blir lite ljusare ute på kvällen och morgonen.

Jag gjorde mitt sista intro-pass idag, alltså när jag har någon med mig som visar hur rutiner m.m fungerar på just den här avdelningen. Det känns bra och jag tror att det kommer bli tre månader som går fort! Nu är det liksom jobb och träning som gäller i tre månader med ett litet jul/nyårs uppehåll. Det kommer bli riktigt bra tror jag. Även det här med att det är en ny stad och väldigt fin natur. Jag bor tydligen bredvid en skidbacke så det kanske blir lite mer utförsåkning i år. Jag har nog inte åkt utförsåkning på 15 år... sjukt. Det är väl dags då helt enkelt!

Nu är det två dagar med jobb kvar den här veckan. Sen tar jag helg en dag och jobbar lite till igen efter det.
Jag länkar tröjan och mössan i bilderna! kram på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229