Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Hello 2020!

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni hade en riktigt bra kväll igår och får börja det nya året på ett bra sätt.

Jag åkte iväg igår på tjejmiddag där på eftermiddagen. Det var jag, Bella, Bella, Evelina och Paulina. Vi var hemma hos en av Bellorna och gjorde middag. Hon hade dukat så himla fint, kolla bilderna här nedan! Vi delade upp matlagningen lite så några gjorde varmrätt. några förrätt och några efterrätten. Det blev en riktigt bra middag. Skagenröra till förrätt, Risotto till varmrätt och Gino med glass till efterrätt. En väldig bra nyårsmiddag tycker jag. Ganska liksom lätt och man slapp stå och steka någon stor köttbit till varmrätten.

Efter middagen åkte vi iväg till den festen som var planerad sedan innan också. Vi blev ett ganska bra gäng där. 25 stycken minst. Tyvärr blev det inte så mycket bilder, det är så svårt att ta bilder när alla springer omkring och det inte är så bra ljus. Men trevligt var det och vid tolvslaget stod alla ute med tomtebloss, ett glas bubble och sjöng till ABBAS Happy New year.

Jag är ju inte så bekväm i att ha klänning på vintern. Gillar inte att ha strumpbyxor på mig av någon konstig anledning som jag inte själv vet vad det är. Men dagen till ära fick det bli klänning ändå.

Hoppas ni alla mår bra och att ni hade en bra kväll igår! Idag blir det väl pizza och film i soffan. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Vad fint det ser ut! Gott nytt år! <3nouw.com/corneliaeri
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229