Helg!

Nu tar jag helg! Typ. Det känns som att jag har gjort allt jag behöver för den här veckan. Ska plugga och träna imorgon bara, men det gör ju jag på helgerna också. Kommer bli skönt sen att ta ett glas vin på kvällen när man vet att man har gjort bra ifrån sig på dagen.

Är hemma igen efter skolan, det gick väl bra tror jag. Vi hade våra redovisningar och diskussioner. Ska få bedömning på inlämningen senare. Jag åkte iväg och gjorde fransarna så nu är det också fixat, känner mig inte lika naken längre. Sitter nu i soffan och slötittar på tv och har typ tråkigt. Fick något ryck igår, inredningsryck. Så jag ska måla om mitt soffbord tänkte jag. Tänkte göra det nu, ska ner i källaren och hämta färgen jag ska använda. ni får se sen vad det blir för något, men tror att det kommer bli ganska bra. Blir det en flopp så får jag väl köpa ett nytt från Ikea eller måla det igen.

Älskar denna fina lilla svarta ljuslykta. Skulle vilja ha två till, de finns i två andra former också. Ska kika på dem imorgon. Det lyser så fint om den med ett ljus i också.

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer