Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Goodiebox

Godmorgon på er! Jag sitter framför tvn med en skål gröt. Har ni någon gång haft i en banan i gröten och sedan ställt in den i micron? Och sen kryddat med lite kanel och haft på mjölk, alltså det är så gott! Älskar det. Har man i äpple i stället för banan så smakar det typ äppelpaj, haha.

Jag har varit iväg och tränat och ska jobba ikväll, så jag sitter och laddar upp inför det. Fick hem mig Goodiebox igår och det är nog den bästa hittills. Nummer ett, boxen! Finaste boxen. Så söt! I den kom som vanligt fem produkter varav fyra var i full size.

Goodiebox

Här är produkterna för september boxen.
Comme Deux face drops- full size värd 359kr. Jag älskar serum. Har provat så många olika. Den här var väldigt skön och gick väldigt lätt in i huden också. Den luktade inte så mycket men jag brukar blanda den med min ansiktskräm så det gör inte så mycket. Man känner sig fräsch efter att ha använt den. Bra produkt!

Extaem Eau de Perfume- Rek pris 1290kr för 75 ml. Alltså den här luktar så gott! Har fått två parfymprover hittills och båda har luktat gudomligt. Den här luktar lite tyngre och lite höstigt. Perfekt att ha med sig nu på resan, så slipper man släpa stora flaskor.

MineTan- Tan foam full size värd 267 kr. Älskar brun utan sol och framförallt i skumform, tycker det är lättare att få jämnt. Också perfekt nu till min semester!

Fulgent World nagelfil i glas- Full size värd 110 kr. En nagelfil är alltid bra att ha och min som jag har sedan tidigare i glas börjar lida mot sitt slut, perfekt med en ny!

AfterSpa Makeup remover- Full size värd 63kr. Jag har inte provat denna än, men det är tydligen en liten trasa typ som man kan tvätta bort sminket med och som man kan använda upp till 1000 gånger, man kan även tvätta den i maskin emellanåt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229