Gårdagen på ett berg

Hello! Hoppas ni mår bra och att ni har möjlighet att vara ledig idag. Det ser ju ut som att det är många som har fått fint väder idag, även jag här uppe i Övik.

Jag har dock jobbat inatt och ska även jobba natten som kommer. Satte mig ute i solen en timme och drack kaffe efter att jag vaknade idag. Har annars inte gjort så mycket, jobbnätterna har börjat igen och det känns faktiskt bra att vara tillbaka här uppe, både för miljön och jobbets skull. Kul att få vara här uppe nu när det är sommar och varmt.

Jag var ledig hela dagen igår så jag passade på att åka med en kollega till ett berg här som heter Ögeltjärnsberget. En väldigt lätt liten promenad och inte så mycket uppför. Solen sken och det var mycket varmare ute än vad vi trodde. Vi glömde även bort att det var en röd dag igår så vi var inte ensamma där uppe, även om det ser ut så på bilderna här nedan. Men eldplatsen var ledig så vi kokade kaffe och gjorde varmamackor. Jag kanske ska införskaffa en smörgåsjärn också... har ju redan ett våffeljärn. Kokkaffe, varmamackor, sol, lite utsikt och bra sällskap, allt man behöver! En riktigt mysig dag.

Jag försökte precis sova en stund, det blev 20 minuter. Det är så ljust här uppe nu så det är svårt att sova, det är knappt så det blir mörkt på nätterna. Så nu fick det bli lite kaffe och en inlägg här på bloggen innan jag går iväg och jobbar. Hoppas ni får en bra helg! x, B

#ögeltjärnsberget #natur #friluftsliv #hiking #högakusten

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer