Flyttad & klar

Halloj!
Nu har jag flyttat igen och bor nu mera på Gärdet, där jag skulle ha bott från början egentligen. Det ser ungefär lika ut här på Gärdet, men lite bättre planlösning på själva lägenheten faktiskt, så det här blir nog bra. Jag har även packat upp allt och kan liksom boa in mig lite mer nu när jag inte behöver flytta mer. Jag flyttade hit i fredags och åkte hem och lämnade min bil i Gävle i lördags. Det kostar så mycket med parkering här och behöver liksom inte bilen så den fick åka hem och vila lite. Men nu är jag tillbaka i Stockholm på Gärdet igen.

Jag har inte hunnit utforska så mycket omkring här men det tänkte jag göra idag och imorgon när jag är ledig. Jag jobbar igen på onsdag så har lite tid att kika runt här och lista ut hur man tar sig till sjukhuset. Det har även blivit bättre på jobbet och nu fungerar alla kort så nu tycker jag att det är roligt och jag har väldigt trevliga kollegor. Nu är det roligt att jobba igen. Jag jobbar på Neurolog- och strokeavdelningen. Det är inte alls vad jag har gjort tidigare då jag har jobbat på hjärtavdelningen, men det är roligt att få prova lite nytt. De patienter jag jobbar med nu är de som kommer för tillexempel yrsel, huvudvärk, domningar i kroppen, tappat tal eller känsel och patienter som utreds för stroke. På nätterna har man hand om 12 patienter, då är jag ensam sjuksköterska tillsammans med två undersköterskor. Hittills har det fungerat bra och i samma korridor ligger hjärtavdelningen med hjärtsviktspatienter (sånt jag har jobbat med tidigare), så det finns alltid någon att fråga om man behöver och alla är så hjälpsamma och snälla.

Jag ligger faktiskt i sängen just nu och kollar på Vår tid är nu, jag har börjat kolla om hela den serien från början. Bra att ha något att fördriva lite tid med nu när jag är ledig och vädret inte är på topp. Jag var iväg lite tidigare idag och köpte Nejlikor på Östermalmstorg, så nu är det mysigt här i lägenheten när det är lite färska blommor här.

Hoppas ni har en bra måndag och hoppas ni får en fin vecka! x, B

Fina vita Nejlikor!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer