Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Finally weekend

Hej! Det känns som att jag tog en liten paus från bloggen under veckan. Det enda jag har gjort i veckan är att jobba och träna.

Hoppas att ni alla mår bra! Jag har det bra här uppe och tiden går bara fortare och fortare. Just nu är det bestämt att jag ska stanna här uppe hela februari också. Från början var det bara januari ut så det är förlängt en månad, vilket passar mig väldigt bra med tanke på mina planer jag har efter. Planerna efter att jag har jobbat klart här uppe kommer ni få veta mer om senare.

Hur har ni det i julstöket? Jag har ju i år liksom skippat det här med julen. Jag bor inte hemma så jag vill inte direkt julpynta och jag ska jobba hela julen. Hela julafton ska jag spendera på sjukhuset, vilket jag ändå tror kan bli ganska mysigt. Så julen i år existerar inte riktigt på samma sätt som den brukar, men jag tycker fortfarande att december är väldigt mysigt och att tiden går väldigt fort.
Just nu längtar jag till nästa vecka när Musikhjälpen börjar. Tycker det är så mysigt att ha något att lyssna eller titta på dygnet runt. Det är lucia och dessutom ska jag åka hem till Gävle en sväng nästa helg. Det kommer bli en bra vecka!

Här är lite fler bilder som är från förra helgen. Så fina bilder! In och kika på hemsidan till han som fotat ---> https://www.jfp.se
Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men vilka fantastiska bilder!! 😍😍😍 och HUR nyfiken blir man inte på dina planer nu?? Do tell! 😍❤️nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229