Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

En vecka kvar!

Hej! Då var ännu en helg över. Och vet ni vad...imorgon är det bara en vecka kvar tills jag åker till Bali!! Wiihooo!! Nu kommer nedräkningen börja på riktigt här, det är bara fem arbetspass kvar.

Jag har haft en riktigt bra helg. Har egentligen inte gjort så mycket, mest bara njutit av att vara ledig. Var iväg på ett snabbt träningspass idag och har även tvättat. Träffade Sofia och Matilda en sväng idag på eftermiddagen. Vi gick till Lilla Tjuren och köpte hamburgare som vi tog med hem och åt hemma. En väldigt bra söndagkväll och ett bra avslut på helgen. På tal om mat. Jag gjorde egen pizza i lördags och gick till en pizzeria och köpte en klump med deg. Man kan tydligen köpa pizzadeg som man kan baka ut hemma själv. Blev väldigt gott och degen kostar bara 15 kr!

Jag har börjat packa också. Det ligger kläder på hela golvet här men jag ska jobba hela veckan och även helgen som kommer. Tänker att det är bra att börja redan nu så jag ser att jag inte glömmer något. Nu ska jag bara ligga i soffan och slappa resten av kvällen.
Hoppas ni har haft en fin helg! x, B

Helgens mat

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229