En summering av september

Det är ny månad idag! Sjukt att det är oktober redan, det går så fort. Tänkte dra en liten summering av månaden som varit, alltså september.
Saker och ting har klarnat med tiden. Hade mycket frågor och funderingar rent generellt i början av september, men även det har löst sig. Skolan har kommit igång på riktigt under september, mycket roligt vi läser om nu och det känns roligt att lära sig. På jobbfronten har det gått mindre bra, har inte jobbat mycket alls, kanske en vecka totalt, om ens det. Den här månaden har jag hunnit umgås med så många, det är nu man inser att man har många fina vänner omkring sig. Varit med på fashion show som var en rolig upplevelse, skulle kunna göra det igen. Middag med vänner och fester med squaden. Thomas som finns vid min sida och som får mig att le när jag minst vill det. En hund som jag älskar och som är lika knäpp som vanligt. Mamma och pappa som alltid ställer upp.
Går alltid omkring och kanske övertänker på saker och grubblar lite för mycket, men det fortsätter jag att jobba med för att få bort. Så bra som jag mår just nu var länge sedan jag gjorde och jag kan bara välkomna Oktober med öppna armar och hoppas att nästa månad blir minst lika bra.

En liten bildsummering av Oktober.

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer