Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

En ledig dag på Gräsö

Hej på er! Jag har varit ledig idag så bestämde mig igår för att ta en liten spontan trip till Gräsö och sommarhuset där.

Åkte igår direkt efter jobbet. Tyvärr har inte vädret varit på topp, molnigt och ganska blåsigt. På något sätt gör vädret ganska mycket där ute, man har ju inte så mycket att göra när man inte kan vara ute.
Började morgonen med långfrukost. Kommer knappt ihåg när jag satt och åt frukost länge sist, har jobbat så mycket senaste tiden. Åkte sen in till Öregrund och strosade okring där ett tag. Det blåste så mycket inne vid hamnen längs vattnet så vi gick och fikade på Wilmas som är ett café som ligger mitt inne i Öregrund. Det finns en väldigt mysig innergård där på baksidan så även Ellie fick följa med dit. Som tur var sken solen lite när vi satt där ute och dessutom var det vindstilla. Ett väldigt mysigt fik som inte har varit på tidigare. Gott fika och bra utbud, fanns väldigt mycket tt välja på. Det blev en trevlig dag där ute trots att vädret var sådär.

Åkte hem idag på eftermiddagen idag och är hemma igen nu. Svängde förbi Österbybruk på vägen hem. Väldigt fint där med vattnet som var alldeles spegelblankt. Ikväll blir det nog bara mys framför tvn. Ska jobba igen imorgon och fyra dagar framåt. Får vara ledig igen på måndag. Gillar ändå det här med att vara ledig en dag mitt i veckan.

Kram på er!

Bilder

Österbybruk

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så mysigt!! 🌸💙💫nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229