Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

En icke ledig fredag

Jaha....den här lediga dagen som jag skulle ha idag. Vad hände med den?

Jag vaknade såklart imorse av att telefonen lät....Jaha, då var det söndag och man ska upp och jobba tänkte jag lite snabbt i sömnen, typ. Men nej då var det telefonen som ringde och det var jobbet. 05.50 var klockan då och då var det ju någon på jobbet som hade blivit sjuk. Jag brukar ju vara vaken tidigt så dom ringde ju mig såklart, haha. Är ju en morgonmänniska men jag kanske inte kliver upp klockan sex när jag är ledig. Eftersom jag inte hade något speciellt planerat idag så åkte jag iväg och jobbade. Dagen gick ovanligt fort så det var ju en bra dag att ta extra.

Efter jobbet åkte jag och mamma hem till min lillebrors flickvän som har fyllt 20. Åt lite middag och tårta där. Nu är jag hemma igen och sitter i soffan med Ellie och ser på Pretty Women. Mysig film ju! Har massa tända ljus här dessutom. Imorgon är jag ledig igen, får se hur vädret blir men jag ska i alla fall ta en långpromenad med Ellie.
Jag och mamma tog en liten sväng förbi havet på vägen hem nu på kvällen, det var så fint där ute. Man såg knappt vart himlen och havet delade på sig.

Hoppas ni har haft en bra fredag, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229