En helg i Stockholm

Hej på er! Ännu en regnig dag då man bara vill ligga hemma i soffan och se på film. Men så har det inte blivit. Har egentligen haft det mycket bättre i huvudstaden.  

Jag kom precis hem från Stockholm. Åkte dit igår på morgonen och kom hem nu idag. Det har blivit en del besök där senaste tiden men jag älskar ju Stockholm. Det är ju så fint där och att bara gå omkring och kolla på folk och strosa i stan.
Började med att checka in på hotellet, Scandic Continental blev det den här gången. Sen gick vi vidare för att äta lunch på Vau de Ville, köttbullarna såklart. Jag dricker ju egentligen inte rödvin men kände att jag var tvungen att göra det till den här lunchen. Jag vet inte varför men har typ varit sugen på rödvin och köttbullar i flera veckor, haha. Gott var det! Efter det blev det lite strosande på stan och ett stopp med kaffe. Var så mätt efter lunchen så det blev bara en Cappuccino på Café Pascal, dock en av de godaste cappuccinos jag har druckit. Efter kaffe blev det lite mer strosande på stan och sen tillbaka hotellet.

På hotellet fanns det en väldigt fin takterrass så det blev en en drink där uppe innan vi bytte om för att gå till Eataly för att äta middag. Det blev lite plock och chark på Eataly till middag och till efterrätt blev det en Tiramisu´. Jag har varit på Eataly och ätit pizza förut, jag tycker att dom har bra mat och Tiramisu´n var riktigt god! Kvällen fortsatte med en drink på Nosh and chow. Beställde en drink där med rabarber som jag tyckte var ganska god, men det tyckte inte bartendern som gjorde den så vi fick våra drinkar gratis, haha. Gick hem vid elva tiden, duschade och somnade direkt när jag la mig i de krispiga lakanen. Älskar att duscha innan jag lägger mig i nya rena lakan, framförallt på hotell.

Sovmorgon till nio idag. Åt hotellfrukost, checkade ut från hotellet och gick ner på stan. Tog en förmiddagskaffe på Thelins Grand Café som ligger längs Kungsträdgården. Hann inte med så mycket mer innan tåget gick hem igen. En väldigt skön och behaglig helg i huvudstaden. Vädret var över förväntan och en väldigt bra helg har det här varit. Här kommer en hög med bilder från Stockholm.

x, B

Bilder från helgen

#stockgolm #sweden #mat #food #fika

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229