Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

En grå måndag

Godmorgon godmorgon! Idag är det måndag och jag har verkligen inte gjort någonting alls idag. Jag har bara varit hemma och kollat på serier och Youtube. Jag åkte iväg och handlade lite på Konsum också, men det var allt. Jag orkar inte göra något mer idag innan jobbet, men sånna dagar tycker jag att man får ha ibland.

Det har kommit snö på backen här nu! Wiiee. Det är så mysigt här just nu, minus fem grader och pudersnö. Det är tyvärr grått här, ingen sol... och enligt SMHI ska det inte bli någon sol den här veckan. Solen går upp typ vid halv åtta och sen ner igen vid halv tre...det är inte mycket ljus man ser här inte.
Jag längtar lite till sommaren också... Jag har ju redan börjat fundera på min nästkommande resa. Jag har lite olika resmål på listan, men vi får se vad det blir. Jag kommer in i någon slags bubbla där jag bara kan sitta och skrolla på hotell och resor i flera timmar, det är ganska skönt att fastna i den bubblan faktiskt. Att bara hamna i någon sorts trans typ haha. Bra tidsfördriv. Men på listan just nu står i alla fall Vietnam, Bali (igen! Men alltså...är inte klar med det stället alltså) och även Sri Lanka.... Svåra val. Kanske hinner med två ställen till och med. Men just nu vill jag mest tillbaka till Bali. Den här resan som jag planerar nu är ju egentligen ganska snart och om jag får till det som jag önskar.

Nu ska jag äta lite lunch och sen åka till jobbet. x, B

Snön har kommit! 

Men visst är det fint här?!

Gillar

Kommentarer

elinstenvall
elinstenvall,
Hahah jag känner igen det där med att fastna i ”bubblan”. Kan också sitta och kolla resor/hotell i timmar!!😍nouw.com/elinstenvall
beatricebohlin
beatricebohlin,
Haha ja det är ju roligt och tiden bara flyger iväg 😅🙌🏼nouw.com/beatricebohlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229